רוטב קרם קישואים לפסטה
זוקיני הינו ירק משביע מאוד, תומך בתהליכי ירידה במשקל, ועשיר במיני ויטמינים ומינרלים. על הרוטב הזה אני ממליצה כשיש רגישות ידועה לירקות שונים, כמו עגבניות.
אני נהנית לבשל, לגלות ולהמציא מתכונים חדשים, לשדרג מתכונים קיימים.
האזור הזה באתר נולד מתוך צורך. בתחילת דרכי כמטפלת, מצאתי את עצמי מרכזת שוב ושוב קבצי מתכונים עבור מטופליי,
כדי שהתיאוריה תהפוך לפרקטיקה ובקלות. שמתי לב שלעיתים הצרכים והבקשות דומים.
בין אם אתם מטופלים שלי ובין אם לאו, מוזמנים להנות ממגוון מתכונים לבריאות מאוזנת, שפויה וטעימה.
מרבית המתכונים הם צמחוניים וללא מוצרי חלב, אלא אם צויין אחרת.
זוקיני הינו ירק משביע מאוד, תומך בתהליכי ירידה במשקל, ועשיר במיני ויטמינים ומינרלים. על הרוטב הזה אני ממליצה כשיש רגישות ידועה לירקות שונים, כמו עגבניות.
רוטב ויניגרט עשיר בנוגדי חמצון והוא פשוט להכנה. משדרג כל סלט חסה/ירקות בעושר של טעמים.
זוקיני הינו ירק משביע מאוד, תומך בתהליכי ירידה במשקל, ועשיר במיני ויטמינים ומינרלים. טעמו עדין ולכן אפשר לשחק איתו במטבח באופנים שונים ומשתנים. למרות שהיא
שעועית שחורה מהווה מקור טוב לברזל, לסיבים תזונתיים ולנוגדי חמצון בשם אנטוציאנינים אשר שומרים על כלי הדם. לבישול הראשוני יש צורך ב-400 גרם שעועית שחורה,
עדשים כתומות הן קטניה עדינה וקלה לעיכול, שאף אינה מחייבת השרייה לפני הבישול. היא מתפרקת במהירות ולכן אידיאלית לשילוב במרקים, תבשילים ואף נעימה מאוד לאכילה
כרובית שייכת למשפחת המצליבים, קל לשחק איתה במטבח ולהכין איתה מגוון מאכלים. היא מכילה סולפורפאן שמוכר כרכיב נוגד סרטן.
אבוקדו מהווה מקור עשיר לשומנים בריאים ולסיבים תזונתיים ולכן תורם לשובע.
© כל הזכויות שמורות הילה בן-הדור 2023