דלג לתוכן
אודות
סוגי טיפולים
נטורופתיה
צמחי מרפא
שיטת המסע
רפלקסולוגיה
פרחי באך
דמיון מודרך
טיפול בילדים
המטבח שלי
סלטים
מרקים
ממרחים ורטבים
עקריות מבושלות
מאפים
מתוקים בריאים
סדנאות בישול
סדנאות בישול לילדים
סדנאות בישול למבוגרים
מאמרים
יצירת קשר
שאלות נפוצות
תפריט
אודות
סוגי טיפולים
נטורופתיה
צמחי מרפא
שיטת המסע
רפלקסולוגיה
פרחי באך
דמיון מודרך
טיפול בילדים
המטבח שלי
סלטים
מרקים
ממרחים ורטבים
עקריות מבושלות
מאפים
מתוקים בריאים
סדנאות בישול
סדנאות בישול לילדים
סדנאות בישול למבוגרים
מאמרים
יצירת קשר
שאלות נפוצות
Hbhicons-16
Hbhicons-20
דף הבית
»
מתכונים
»
סלטים
»
סלט כרוב של מסעדות
סלט כרוב של מסעדות
מרכיבים
1/2
כרוב לבן
1-2
לימונים (תלוי בעסיסיות)
1-2 כפיות
מלח
2-3 כפות
שמן זית
חופן
גרעיני דלעת/חמניה טבעיים (אופציונלי)
אופן ההכנה
קוצצים את הכרוב לרצועות דקות ושמים בקערת ערבוב גדולה.
סוחטים לימון שלם, מוסיפים מלח ושמן.
לשים את הכרוב בעזרת הידיים עד שנעשה מעט שקוף, רך ומקבל צבע "חי" (לוקח כמה דקות).
בודקים את התיבול ומתקנים לפי הצורך.
אם רוצים, מוסיפים גרעיני דלעת ו/או חמניה.
שומרים בקירור.