סלט כרוב של מסעדות

מרכיבים

1/2 כרוב לבן
1-2 לימונים (תלוי בעסיסיות)
1-2 כפיות מלח
2-3 כפות שמן זית
חופן גרעיני דלעת/חמניה טבעיים (אופציונלי)

אופן ההכנה

  1. קוצצים את הכרוב לרצועות דקות ושמים בקערת ערבוב גדולה.
  2. סוחטים לימון שלם, מוסיפים מלח ושמן.
  3. לשים את הכרוב בעזרת הידיים עד שנעשה מעט שקוף, רך ומקבל צבע "חי" (לוקח כמה דקות).
  4. בודקים את התיבול ומתקנים לפי הצורך.
  5. אם רוצים, מוסיפים גרעיני דלעת ו/או חמניה.
  6. שומרים בקירור.