עדשים הן מקור איכותי לחלבון עבור צמחוניים/טבעוניים ובכלל. הן נחשבות כקטניה קלה לעיכול יחסית ומשתלבות היטב בסלטים ובתבשילים.
הכנת הסלט מצריכה הכנה מקדימה של השריית העדשים במים לילה קודם (לא חובה, אך מקל על העיכול).
עדשים הן מקור איכותי לחלבון עבור צמחוניים/טבעוניים ובכלל. הן נחשבות כקטניה קלה לעיכול יחסית ומשתלבות היטב בסלטים ובתבשילים.
הכנת הסלט מצריכה הכנה מקדימה של השריית העדשים במים לילה קודם (לא חובה, אך מקל על העיכול).
© כל הזכויות שמורות הילה בן-הדור 2023