שניצל תירס אהוב מאוד על ילדים וילדות (ובואו נודה, גם על מבוגרים). כשהוא מגיע בצורתו הקפואה הוא מעובד במפעל וככזה אין לנו שליטה על המרכיבים שבו.
להכין שניצל תירס אומנם דורש יותר זמן השקעה מלקנות קופסה בסופר, אבל אני מבטיחה שההשקעה לא מאוד גדולה וכן מאוד שווה.
אם רוצים, אפשר ורצוי לשלב את הילדים בהכנות.
לגיוון אפשר להכין עם כל ירק בעל ערכים תזונתיים גבוהים יותר מתירס כמו אפונה, כרובית, ברוקולי וכו'. אפשר להחליף חלק מכמות הירק בטופו.
מומלץ להכין כמות כפולה או משולשת ולהקפיא מנות לימים שיש פחות זמן להכין.