לחמים רבים ללא גלוטן אשר נמכרים ברשתות המזון, מכילים תערובת קמחים עמילניים על פי רוב, המהווה מקור לסוכר זמין.
לחם טחינה הינו לחם ללא גלוטן במרקם "לחמי" נעים ובעל טעם מפנק, אשר עשיר בחלבון ומזין. הוא משביע וקל להכנה.
לחמים רבים ללא גלוטן אשר נמכרים ברשתות המזון, מכילים תערובת קמחים עמילניים על פי רוב, המהווה מקור לסוכר זמין.
לחם טחינה הינו לחם ללא גלוטן במרקם "לחמי" נעים ובעל טעם מפנק, אשר עשיר בחלבון ומזין. הוא משביע וקל להכנה.
© כל הזכויות שמורות הילה בן-הדור 2023