בקערת ערבוב גדולה מערבבים מיץ סחוט משני לימונים, שמן זית, שום כתוש, דבש, מלח, פפריקה מתוקה ופלפל שחור.
חותכים לרצועות דקות פלפלים ובצל סגול ומוסיפים לקערה.
מעבירים את נתחי העוף לקערה, מערבבים היטב, מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים-שלוש (אם ממש ממהרים יוצא טעים גם אחרי חצי שעה של השרייה).
מחממים על חום גבוה מחבת סטייקים או כל מחבת רחבה אחרת, מניחים את נתחי העוף במחבת ללא הנוזל וצורבים מכל צד 3-4 דקות (תלוי בעובי הנתח) עד לעשייה מלאה של העוף.
את הפלפלים והבצל מכינים עם הנתחים האחרונים.