דלג לתוכן
אודות
סוגי טיפולים
נטורופתיה
צמחי מרפא
שיטת המסע
רפלקסולוגיה
פרחי באך
דמיון מודרך
טיפול בילדים
המטבח שלי
סלטים
מרקים
ממרחים ורטבים
עקריות מבושלות
מאפים
מתוקים בריאים
סדנאות בישול
סדנאות בישול לילדים
סדנאות בישול למבוגרים
מאמרים
יצירת קשר
שאלות נפוצות
תפריט
אודות
סוגי טיפולים
נטורופתיה
צמחי מרפא
שיטת המסע
רפלקסולוגיה
פרחי באך
דמיון מודרך
טיפול בילדים
המטבח שלי
סלטים
מרקים
ממרחים ורטבים
עקריות מבושלות
מאפים
מתוקים בריאים
סדנאות בישול
סדנאות בישול לילדים
סדנאות בישול למבוגרים
מאמרים
יצירת קשר
שאלות נפוצות
Hbhicons-16
Hbhicons-20
דף הבית
»
מתכונים
»
עקריות מבושלות
»
קציצות קינואה ובטטה אפויות
קציצות קינואה ובטטה אפויות
מרכיבים
2
בטטות קלופות
1/2 כוס
קינואה (לא מבושלת)
1/4 כוס
שיבולת שועל גסה
1/2 כוס
שיבולת שועל דקה
1/4 כוס
גרעינים ואגוזים לבחירתך: גרעיני דלעת, גרעיני חמניה, שומשום, אגוזי מלך, פקאנים.....
2
עגבניות קצוצות
חופן
עלי בזיליקום
אופן ההכנה
מבשלים את הקינואה (כמו אורז): מכסים עם 3/4 כוס מים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עד שהמים נספגים והקינואה הופכת לחצי-שקופה.
מגרדים את הבטטות בפומפיה על החלק הגס ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות 10 דקות. לאחר מכן משאירים את התנור דולק.
בקערה מערבבים את הקינואה המבושלת, הבטטה ושאר המרכיבים.
יוצרים קציצות בידיים רטובות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים למשך 40 דקות או עד שהקציצות מזהיבות.
מגישים עם ממרח טחינה.